+31(0)6-53378499 info@coloredview.com

ColoredView bij Voertuigen

Mooier én veiliger, dat wordt uw voertuig als u uw ramen laat voorzien van een ColoredView coating. Van kleurloos tot donkergetint en alles wat daartussen zit.

Verfcoating voor een veiliger en comfortabeler rit

Getinte ramen laten uw auto, bestelbus, camper, caravan, tractor, graafmachine opvallen, helemaal als u een bijzondere kleur kiest. Gecoate ramen verhogen uw comfort door de UV protectie. Hoe donkerder de kleur, hoe groter de zonwerende werking. Ramen met een donkergekleurde verfcoating bieden daarbij een stukje veiligheid en privacy doordat het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt.

Getinte ruiten bij bedrijfswagens en auto’s

Donker getinte ramen bij auto’s en bedrijfswagens zijn de meest bekende toepassing van een transparante verfcoating. Uw auto krijgt een stoer uiterlijk met donker gekleurde ruiten achter. Daarbij werkt het als zonwering en beperkt het de inkijk.
De voorruit is te voorzien van een kleurloze of lichtgetinte krasvaste laag met een isolerende werking. In de zomer houdt het uw voertuig koeler en het filtert het zonlicht. Deze toepassing wordt erg gewaardeerd door (vrachtwagen)chauffeurs die veel uren per dag achter het stuur zitten.

Bedrijfswagenramen coaten in uw bedrijfskleur

Bij transportwagens zorgen donker getinte ramen ervoor dat de lading uit het zicht ligt. Daarnaast verfraait het de uitstraling. Doordat de verfcoating in veel kleuren verkrijgbaar is, kunnen de ruiten aangepast worden aan de bedrijfskleuren. In combinatie met kwaliteitsbelettering (wij werken samen met vakkundige autoreclame ondernemingen), zijn uw bedrijfsauto’s optimale visitekaartjes voor uw bedrijf. Nog een voordeel van deze verfcoating is het feit dat belettering zonder kleurverschil van de ramen verwijderd kan worden in het geval u uw bedrijfsauto wilt verkopen.
Glaslook panelen kunnen daarnaast een bestelbus de uitstraling geven van een bus voor personenvervoer.

Laten coaten bij ruitvervanging

Als een ruit vervangen moet worden doordat u een barst in uw voorruit heeft, omdat er in uw auto is ingebroken, of omdat u een auto aan het restaureren bent, dan is dat een uitgelezen kans om ColoredView toe te passen. Wij voorzien uw voorruit van een krasvaste beschermingslaag met UV protectie en warmte isolerende werking. Kleurloos of lichtgetint. Als uw getinte raam kapot is, kleuren wij het nieuwe raam zo veel mogelijk hetzelfde als het te vervangen raam, zodat het bij de andere autoruiten past.

Getinte ramen zijn geliefd bij kopers

Zoals u als auto-, bestelbus- en vrachtautodealer weet, zijn getinte ramen geliefd bij kopers. Voertuigen op voorraad kunnen met getinte ramen nét die look krijgen waardoor ze snel verkocht worden. Als u de ruiten aanlevert en aangeeft hoe donker de ramen moeten worden, dan zorgen wij ervoor dat ze voorzien worden van een strakke verfcoating. Tegen meerprijs verwijderen en bouwen wij de ruiten voor u in.

Privacy in uw camper of caravan door donker getinte ramen

Getinte ramen geven u privacy op de camping en zorgen ervoor dat uw eigendommen minder- of onzichtbaar zijn vanaf buiten. Daarbij houden donker gekleurde ramen het zonlicht, de UV stralen en de warmte tegen, wat uw comfort verhoogt. Als u een camper of caravan opknapt, kunt u door middel van getinte ramen uw kampeermiddel een luxe en eigen look geven.

Minder last van de zon bij het bewerken van het land of werk aan de weg

De ramen van veel machines die onder andere in de landbouw en tijdens wegwerkzaamheden gebruikt worden, zijn niet gebonden aan de strenge wetten die voor het wegverkeer gelden. Daarom is het mogelijk om de voorruit in een vrij donkere kleur te coaten. Dit werkt extra zonwerend, waardoor het minder warm wordt in de cabine tijdens de werkzaamheden.

Algemene informatie ColoredView

De verfcoating wordt in 2 dagen aangebracht. Daarna kunnen de ramen (voorzichtig) teruggeplaatst worden. Na 14 dagen is de coating volledig uitgehard. Hoe lager de verfdichtheid, hoe doorzichtiger het raam wordt als men van buiten naar binnen kijkt. De krasvaste UV beschermingslaag die toegepast wordt op voorruiten is volledig doorzichtig verkrijgbaar. ColoredView verfcoating is in veel standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast is de verf  in elke gewenste kleur te mengen (meerprijs).

Wilt u de ruiten van uw voertuig laten kleuren met ColoredView? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?