ColoredView bij Voertuigen

Mooier én veiliger, dat wordt uw voertuig als u uw ramen laat voorzien van een ColoredView coating. Van kleurloos tot donkergetint en alles wat daartussen zit.

glascoating voor een veiligere en comfortabeler rit

Getinte ramen  in uw uw auto, bestelbus, camper, caravan, tractor, graafmachine geven een luxe uitstraling ze vallen meer op. Helemaal als u een bijzondere kleur kiest. Gecoate ramen verhogen uw comfort door de UV protectie. Hoe donkerder de kleur, hoe groter de zonwerende werking. Ramen met een donkergekleurde coating bieden daarbij een stukje veiligheid en privacy doordat het zicht van buiten naar binnen beperkt wordt, daarnaast voorkomt de coating van ColoredView verkleuring van uw interieur.

Getinte ruiten bij auto’s

Donker getinte ramen bij auto’s zijn de meest bekende toepassing van de ColoredView glascoating. Uw auto krijgt een stoer uiterlijk met donker gekleurde ruiten. Daarbij werkt het als zonwering en beperkt het de inkijk.
De voorruiten zijn te voorzien van een  licht getinte (wettelijk 55% lichtdoorlatend) coating deze zorgt voor minder schitteringen, UV absorberende werking en een mooi geheel met de rest van het voertuig. In de zomer houdt het uw voertuig koeler en het filtert het schadelijke zonlicht. 

Bedrijfswagenramen coaten 

Bij bestelwagens zorgen donker getinte ramen ervoor dat de lading uit het zicht ligt. Daarnaast verfraait het de uitstraling. Doordat de verfcoating in veel kleuren verkrijgbaar is, kunnen de ruiten aangepast worden aan de bedrijfskleuren.
Glaslook panelen kunnen daarnaast een bestelbus de uitstraling geven van een bus voor personenvervoer.
Deze panelen maken wij van echt glas en krijgen een dubbele ondoorzichtige coating. Deze maken wij op bestelling en zijn leverbaar voor nagenoeg elke merk en type bedrijfswagen. Onze Glaslook panelen zijn al jaren de hoogste kwaliteitsstandaard.

Minder last van de zon bij het bewerken van het land of werk aan de weg

De ramen van veel machines die onder andere in de landbouw en tijdens wegwerkzaamheden gebruikt worden, zijn niet gebonden aan de strenge wetten die voor het wegverkeer gelden. Daarom is het mogelijk om de voorruit in een vrij donkere kleur te coaten. Dit werkt extra zonwerend, waardoor het minder warm wordt in de cabine tijdens de werkzaamheden.

Algemene informatie ColoredView

De coating wordt in 2 dagen aangebracht. Daarna kunnen de ramen (voorzichtig) teruggeplaatst worden. Na 14 dagen is de coating volledig uitgehard. Hoe lichter de tint hoe doorzichtiger het raam wordt als men van buiten naar binnen kijkt. Het zicht is in alle gevallen van binnen naar buiten helder. Het is alsof u door een zonnebril kijkt. De krasvaste UV beschermingslaag die toegepast wordt op voorruiten is volledig doorzichtig verkrijgbaar. ColoredView glascoating is in veel standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast is de coating in elke gewenste kleur te mengen (meerprijs).

Wilt u de ruiten van uw voertuig laten kleuren met ColoredView? Neem dan contact met ons op.

Toepassingen

Glascoating kan naast privacy ook dienen als een omstandigheden verbeterende toepassing om zon, UV straling en warmte tegen te gaan. Nieuwe toepassingen in de interieurontwerpen zoals glasdeuren, balustrade, spiegels, glaswanden en hout zijn slechts een kleine opsomming van de mogelijkheden.

Meer informatie?