ColoredView bij Vastgoed

Bedenk eens wat het met de uitstraling van uw pand doet als u één of meerdere ramen laat voorzien van een verfcoating. En wat het doet met de sfeer binnen, als het licht door die getinte ramen komt.

Ontelbaar veel toepasmogelijkheden met verfcoating

Bij renovatie van oude panden, het aanpassen van bestaande panden of bij de bouw van nieuwe panden, kan ColoredView de oplossing zijn. Zowel in het exterieur als ter verfraaiing van het interieur. Daarom geven wij hieronder aan wat er zoal mogelijk is met deze transparante, krasvaste verfcoating.

Het vervangen van historisch floatglas

In de jaren ‘70 tot eind ‘90 werd glas regelmatig gekleurd met zware metalen. Als in een oud pand enkele floatglas ruiten vervangen moeten worden, dan is het belangrijk dat de kleur zo veel mogelijk overeenkomt met de kleur van de overige ramen. Het gebruik van zware metalen is niet meer toegestaan. ColoredView is een goed alternatief. Wij kunnen de kleurtint en verfdichtheid nauwkeurig namaken, waardoor uw (monumentale) pand zijn bijzondere uitstraling kan behouden.

Gekleurde ramen verfraaien uw pand

Zowel prijstechnisch als in keuzemogelijkheden is ColoredView de beste oplossing voor het kleuren van ramen bij single projecten. Met name als er een kleur of mate van lichtdoorlatendheid gewenst is die buiten de standaard ligt. Kies de tint en kleurintensiteit die bij uw wensen, het pand en bij uw interieur past. Het licht wordt prachtig gefilterd en werkt daardoor sfeer verhogend.
ColoredView verfcoating geeft een uiterst helder eindresultaat en blijft mooi, ook na vele schoonmaakbeurten. Als bijkomend voordeel houdt het zonlicht en UV tegen. Verfcoating is in mat en glans leverbaar. Veel panden staan vrij dicht op het naastgelegen pand. Door middel van glascoating wordt de inkijk beperkt, daarbij werken getinte ramen warmte isolerend.

Veel panden hebben een raam naast de voordeur. Door een ColoredView melkglascoating aan te brengen, vergroot u uw privacy terwijl er toch daglicht binnen kan komen. Is uw pand voorzien van een balkon met glazen panelen? Dan is glascoating een goede oplossing om de inkijk te beperken en uw woning een subtiel kleuraccent te geven. Het geheel blinderen van het glas is ook mogelijk er komt wel licht binnen maar de doorkijk is niet meer mogelijk. 

Breng kleur in uw interieur met ColoredVieuw

Met verfcoating op uw glazen deur tussen de hal en woonkamer, past uw deur mooi bij de kleuren van uw interieur. 
Gekleurde glaspanelen langs uw moderne trap en op uw vide als eyecatcher. Een glazen aanrecht of achterwand in uw keuken maken we gehard en hittebestendig, al dan niet in een kleurtint. Of laat uw douchewand en spiegels coaten in een tint die perfect matched met de kleuren van uw badkamer. Dit is slechts een greep van de mogelijke toepassingen in uw huis. Laat ons weten wat u gecoat wilt hebben, dan bespreken wij de mogelijkheden. 

Warmte werend maken van lichtkoepels en kassen

Bij lichtkoepels in woningen, glaspanelen in fabriekshallen en kassen is lichtdoorlatendheid belangrijk. Door een melkglascoating te gebruiken, wordt het glas warmte werend. indien gewenst coaten wij uw glas in een kleurtint.

Pas kleur toe op de ramen in uw bedrijfspand

Verwelkom de bezoekers van uw bedrijfspand door de glazen deur in uw bedrijfskleur. Door scheidingswanden tussen werkplekken (semi) doorzichtig te maken, ontstaan er prettige werkruimtes. Voorzie om het plaatje helemaal compleet te maken een binnenruit in de bedrijfskleur en laat het bestickeren met uw logo of slogan en creëer daarmee een mooie eyecatcher.

Laat uw winkelpand opvallen

In een winkelstraat is het lastig om uw winkel ‘eruit te laten springen’. Door enkele ramen te voorzien van een kleur, maakt u uw pand subtiel opvallend. Het is mogelijk om een minder sterke hechtingscoating aan te brengen, zodat de verfcoating verwijderbaar wordt. Aangezien winkelpanden doorgaans huurpanden zijn, kan dit belangrijk zijn. 

Algemene informatie ColoredView

In 2 dagen wordt de verfcoating naadloos op de ruiten aangebracht. De ramen blijven gemonteerd, tenzij er een kleur nagemaakt moet worden voor het vervangen van het originele glas. Na 14 dagen is de coating volledig uitgehard. Met een dekking van 0 tot 100% kunt u bepalen hoe doorzichtig uw ruit of kunststof paneel wordt. ColoredView is in veel standaardkleuren verkrijgbaar en te mengen (meerprijs) in elke gewenste kleur.

Er zijn enorm veel toepassingen te bedenken om uw woning of bedrijfspand te verfraaien. Laat ons weten wat u wilt, dan vinden we de beste oplossing. Neem contact met ons op.

Toepassingen

Glascoating kan naast privacy ook dienen als een omstandigheden verbeterende toepassing om zon, UV straling en warmte tegen te gaan. Nieuwe toepassingen in de interieurontwerpen zoals glasdeuren, balustrade, spiegels, glaswanden en hout zijn slechts een kleine opsomming van de mogelijkheden.

Meer informatie?