+31(0)6-53378499 info@coloredview.com

ColoredView bij Vaartuigen

Rustiger aan uw ogen, warmtewerend en ook nog mooi, klinkt dat interessant voor uw stuurhut? Comfort is belangrijk als u uw schip of jacht bestuurt. Het verhoogt de veiligheid.

Extra harde verfcoating met UV filter op de ramen van uw stuurhut

Op het water heeft u te maken met direct zonlicht én de reflectie op het water. Dat is een goede reden om de ruiten te laten voorzien van een getinte verfcoating met UV filter. Van klein tot groot, van plezierjacht tot binnenvaart- of cruiseschip. In de stuurhut is een van ColoredView voorzien raam op zonnige dagen veel prettiger vertoeven. Daarbij is het rustiger aan de ogen, waardoor het varen minder vermoeiend is. In de beroepsvaart wordt vaak ’s nachts doorgevaren. Het is dan aan te raden om de ramen niet te donker te kleuren om het zicht optimaal te houden.

Wilt u meer privacy op uw plezierjacht?

In de haven ligt u vaak dicht naast een andere boot of langs de kade. Het is dan prettig als uw buren of voorbijgangers niet naar binnen kunnen kijken. Het laten coaten van uw ramen is dan een goede optie. Dan kunt u meteen de kleur afstemmen op de kleur van uw jacht. Als bijkomend voordeel houden met ColoredView gekleurde ramen UV en zonlicht tegen.

Verhoog het comfort in het woongedeelte van uw schip

Doordat er in de beroepsvaart 24/7 doorgevaren wordt, is het comfort in het woongedeelte erg belangrijk. Naast het coaten van de stuurhutramen, kunnen de ramen van het woongedeelte in elke gewenste kleur en doorzichtigheid gecoat worden. Geef de ramen een kleurtint die past bij uw schip en bij de inrichting, zodat het een prettig geheel wordt. De verfcoating wordt aan de binnenzijde aangebracht, waardoor de ruiten niet te lijden hebben onder de invloed van (zout) water.

Kleur van de ramen afstemmen op de kleuren van het cruiseschip

Bij het renoveren van cruiseschepen wordt doorgaans de gehele look aangepast. Stem de kleur van de ramen af op de nieuwe kleuren van uw schip c.q. schepen. Door verschillende verfdichtheden toe te passen, kunnen we de ramen van de hutten donkerder maken dan de ramen in het restaurantgedeelte en in de stuurhut.

Algemene informatie ColoredView

Vaartuigen coaten we veelal op locatie waarbij het glas gemonteerd blijft. Het is daarbij van belang dat de temperatuur tussen de 10 en 20 graden is en dat er weinig deining is. Na 14 dagen is de coating volledig uitgehard. ColoredView is aan te brengen in verfdichtheid van 0 tot en met 100%, oftewel van geheel doorzichtig tot volledig ondoorzichtig. Daarbij is de verf in veel standaardkleuren verkrijgbaar en te mengen (meerprijs) in elke gewenste kleur.

Als ColoredView dé oplossing is voor de ramen van uw vaartuig, of als u eerst meer informatie wilt, neem dan contact met ons op.

Meer informatie?