+31(0)6-53378499 info@coloredview.com

Transparante kleurlak voor op hout

Hout heeft een prachtige structuur. Als u hout wilt kleuren én de structuur wilt blijven zien, gebruik dan de krasvaste transparante kleurlak van ColoredView.

Transparante kleurlak op hout

Verfcoating op onbehandeld hout is te omschrijven als gekleurde beits doordat de houtstructuur zichtbaar blijft. ColoredView geeft een harde beschermingslaag en is zowel binnen als buiten toepasbaar. Er is zelfs een extra harde transparante kleurlak om houten vloeren mee te kleuren.
ColoredView wordt aangebracht op onbehandeld of kaal gemaakt hout.

Maak uw interieur uniek met ColoredView

Al het hout in uw interieur is te kleuren door middel van ColoredView. Bewerk uw tafel, planken, kast, houten bank of verfraai uw keukenkasten met verfcoating, zodat de houtstructuur zichtbaar blijft. Maak uw huis uniek. Kleur uw houten kast door een combinatie van behang met bijpassende verfcoating. Dan heeft u een meubelstuk die niemand anders heeft. Geef een kleurrijk accent aan uw interieur, waardoor u zich helemaal thuis voelt.
Haal eerst de oude verf, beits of wax eraf, zodat u een strak eindresultaat krijgt. Bedenk eens hoe uw huiskamer, slaapkamer of badkamer eruit komt te zien als u daar gekleurd hout toepast.

Extra harde kleurlak voor uw houten vloer

Om onbewerkte houten vloeren van een kleur te kunnen voorzien, hebben we een extra sterke verfcoating ontwikkeld. De houtstructuur blijft zichtbaar, dat geeft een levendig effect.

Verfraai uw tuinmeubels, zodat ze nog jarenlang mee gaan

In veel tuinen zijn (steiger)houten meubelen te vinden. Doordat het hout erg vergrijst, vallen de meubels steeds minder op. Sommige mensen vinden dit juist prettig, maar als u uw tuinmeubilair weer bijzonder wilt maken, dan kunt u het (laten) kleuren door middel van een verfcoating. Maak een keus uit de standaard kleuren of laat tegen meerprijs de coating in de gewenste kleur mengen.

Kleur en bescherm uw houten schuur, schutting, vlonder of tuinhuisje

Verleng de levensduur van uw tuinhout door een verfcoating aan te brengen. De houtstructuur blijft zichtbaar, waardoor het hout z’n natuurlijke uitstraling blijft behouden. Kleur voegt sfeer toe aan uw tuin. Het is een accent, waardoor uw tuin anders is dan andere tuinen. Bekijk de ColoredView kleuren en laat u inspireren om meteen aan de slag te gaan.

Algemene informatie ColoredView

ColoredView coating is transparant, zodat de structuur van de ondergrond zichtbaar blijft. Daarbij is het een harde lak met UV filter, zodat uw hout beschermd wordt. Het is onderhoudsvriendelijk en blijft lang mooi.
De verf is in veel standaardkleuren verkrijgbaar en tegen meerprijs in elke gewenste kleur te mengen.

Ter inspiratie hebben wij u enkele voorbeelden gegeven. ColoredView transparante gekleurde lak is op heel veel ondergronden toepasbaar. Er is zo veel mogelijk! Neem contact met ons op als u vragen heeft, wij helpen u graag!

Meer informatie?