ColoredView bij Campers en caravans

Privacy en een luxe uitstraling met ColoredView

Privacy en een luxe uitstraling met ColoredView

Getinte ramen geven u privacy op de camping en zorgen ervoor dat uw eigendommen minder- of onzichtbaar zijn vanaf buiten. Daarbij houden donker gekleurde ramen het zonlicht, de UV stralen en de warmte tegen, wat uw comfort verhoogt. Als u een camper of caravan moderniseert, kunt u door middel van getinte ramen uw kampeermiddel een luxe en eigen look geven. Het zicht blijft van binnen naar buiten helder en is te vergelijken met een zonnebril.

Getinte ramen geven uw caravan of camper een veel jongere uitstraling, hetgeen een positieve invloed heeft op de waarde van uw bezit.

Het aanbrengen van de coating gebeurd hoofdzakelijk aan de binnenzijde van de ruiten, maar kan in noodzakelijke gevallen ook aan de buitenzijde aangebracht worden.

Algemene informatie ColoredView

De coating wordt in 2 dagen aangebracht. Daarna kunnen de ramen (voorzichtig) teruggeplaatst worden. Na 14 dagen is de coating volledig uitgehard. Hoe lichter de tint hoe doorzichtiger het raam wordt als men van buiten naar binnen kijkt. Het zicht is in alle gevallen van binnen naar buiten helder. Het is alsof u door een zonnebril kijkt. De krasvaste UV beschermingslaag die toegepast wordt op voorruiten is volledig doorzichtig verkrijgbaar. ColoredView glascoating is in veel standaardkleuren verkrijgbaar. Daarnaast is de coating in elke gewenste kleur te mengen (meerprijs).

Wilt u de ruiten van uw voertuig laten kleuren met ColoredView? Neem dan contact met ons op.

Toepassingen

Glascoating kan naast privacy ook dienen als een omstandigheden verbeterende toepassing om zon, UV straling en warmte tegen te gaan. Nieuwe toepassingen in de interieurontwerpen zoals glasdeuren, balustrade, spiegels, glaswanden en hout zijn slechts een kleine opsomming van de mogelijkheden.

Meer informatie?