+31(0)6-53378499 info@coloredview.com

 

De auto, onze ‘heilige koe’ is veel meer dan een vervoersmiddel om ons van A naar B te brengen. Het moet qua rijeigenschappen, comfort en uitstraling aan veel eisen voldoen. De aanschaf van een auto is een weloverwogen beslissing en vaak een flinke zoektocht.

 

Rij comfortabel

Verhoog het comfort in uw (vracht)auto door een lichtfilterende coating aan te laten brengen op uw voorruit, kleurloos of in een tint. Het geeft u veel extra comfort. Voor bestuurders die veel op de weg zitten is de speciale voorruitcoating een arbeidsomstandigheid verbeterend materiaal. Het is op den duur erg vermoeiend als de zon de hele dag op de voorruit staat en de airco hoog moet staan. Door middel van geïsoleerd glas, heeft u hier minder last van. U blijft alerter, wat uw veiligheid verhoogt.

 

Rondom 98% UV protectie

Mensen met een huidziekte die geen UV straling verdragen, zijn gebaat met een 98% UV bescherming van alle autoramen. Doordat er doorzichtige coating met UV protectie op de voorruit aangebracht kan worden, zijn de ramen rondom te voorzien van een beschermingslaag. Daarbij verleent het RDW in bepaalde situaties toestemming om de voorruiten donkerder te tinten dan wettelijk toegestaan. De ramen achterin kunnen sowieso in een donkerdere tint gecoat worden.

 

Ruiten met extreme bollingen

Voorruiten die doorlopen in het dak waren voorheen moeilijk te tinten. Door middel van ColoredView coating zijn alle autoglasvormen van een beschermende coating te voorzien. Naast voorruiten, zijn er automerken die achterruiten en de achterste zijramen uitrusten met ‘bijzondere bollingen’. Het geeft de auto een aparte look. Voorheen waren deze ramen niet strak te tinten. Voor ColoredView is het tinten van ramen met bollingen echter geen probleem. Hoe donker wilt u uw ramen?

 

Getinte autoruiten geven een exclusievere uitstraling

getinte autoruitenGetinte autoramen werken waarde vermeerderend voor uw auto. Het geeft de auto een luxere uitstraling. Let maar eens op: het wordt apart vermeld in autoadvertenties en de verkoper in de showroom zal het altijd noemen als verkooppunt. Naast dat u er jarenlang plezier van heeft, maakt het uw auto meer waard en/of zorgt het ervoor dat uw auto sneller verkocht wordt. Als u een nieuwe auto aanschaft zijn getinte ramen altijd een optie waarvoor u meer moet betalen. Het coaten van uw autoruiten kan in de leaseprijs worden meegenomen en als het achteraf aangebracht wordt heeft het voordeel voor de bijtelling.

 

Coaten bij glasvervanging

Als uw autoruit eruit moet om vervangen te worden, is het een mooie gelegenheid om direct een coating op de nieuwe ruit aan te laten brengen. In dat geval betaalt de verzekering het verwijderen en plaatsen van uw ruit en kost het u (doorgaans) geen extra tijd omdat de ruit toch al vervangen moet worden.
En als u dan toch bezig bent, kunt u meteen alle ruiten tinten. De voorruit en zijramen voor kunnen met een kleurloze of licht getinte, isolerende en krasvaste coating behandeld worden. Achterin kunnen de autoramen voorzien worden van een donkerder getinte coating. Wij maken er een mooi geheel van. Zo geniet u van het comfort en de uitstraling van uw auto en vermeerderd u de waarde van uw auto.

En… wilt u een comfortverhogende krasvaste coating op uw voorruit, gaat u voor getinte autoramen of wilt u een combinatie hiervan? Vraag ons naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op.